MEIE MENÜÜ

Vaata ka meie päevapakkumisi- igal tööpäeval päevapraad ja päevapasta 12.00-14.00!

Nädalavahetuse hommikuti pakume hilist hommikusööki 12.00-15-00

GRUPIMENÜÜ ALATES 30 inimesest

EELROAD

PEAKOKK SOOVITAB: KAHEKSAJALA-CARPACCIO 

Snoobi guacamole, flambeeritud kirsstomatid, safraniga varajased kartulid, ürdid

13

 KITSEJUUSTUSALAT

kitsejuust, ingveri ja vahtrasiirupiga küpsetatud muskaatkõrvits, fenkolisalat, pohla-coulis

8

KAMMKARBID

röstitud kammkarbid ja kukeseened, kartulivaht trühvlite ja leiva-kukeseene puruga, marineeritud sibul, marineeritud kurk, ürdid  

12

GRILLITUD TUUNIKALA SALAT

sütel grillitud seesamipaneeringus tuunikala, kartul, kirsstomat, uba, Kalamata oliiv, roheline salat, vutimuna, mojo-kaste 

 

10

KIEESTI LIHAVEISE TARTAR JA TRÜHVEL

musta trühvliga maitsestatud veisetartar, jaapani redis, munakollasegeel, marineeritud seened, läätsekrõps 

11

SNOOB SUUPISTEVALIK KAHELE

veisetartar, suitsutatud pardifilee, kaheksajala-carpaccio, kohafileeäkis, guacamole-kreem, Kalamata oliivid, sinihallitusjuust Saint Agur, trühvliga lehmapiimajuust tartuffo

20

BATAADI FRIIKAD 

Bataadi friikad, sriracha majoneesiga

5

MAJALEIB KÄSITÖÖVÕIGA KAHELE

värskelt küpsetatud must leib,  või maltoosaga, kitsepiimavõi  

3,5

 

SUPIKESED

KUKEKESE SEENESUPP

kukeseentest keedetud kreemsupp tatra popkorniga 

7

AASIAPÄRANE VÜRTSIKAS VEISELIHASUPP

veiseliha, klaasjad riisinuudlid, hiina lehtnaeris pak choi 

8

PEAKOKK SOOVITAB


KAHEKSAJALA CARPACCIO

13

Snoobi guacamole, flambeeritud kirsstomatid,  safraniga noored kartulid, ürdid

















PEAKOKK SOOVITAB: VEISE- TOURNEDOS 



25

veise sisefilee trühvli demi glasekastmega, 

bataadipüree tšilliõliga, pankopaneeringus minilillkapsas

LINNUPIIMASUFLEE ehk
 „SIIT-SIIT METSAST EI TOHI VÕTTA MITTE ÜKS PIRRU TIKK”  


8

kondenspiimaga suflee, plahvatav šokolaad, chia-seemned kookospiimas, õuna-arooniageel ja kakaokrõpsud 

PEAROAD

PURAVIKRAVIOOLID 

puravikuravioolid maapirnikreemi ja lehtkapsakrõpsuga  

10

VÕRRATU VEISEPÕSK

juurselleriraviool, valge klaari püree, 

härjasaba-jussinepiseemnetega, 

BBQ peeditartar tüümiani ja seedermänniseemnetega 

17

KOHA 

võis röstitud kohafilee, peedirisoto, kreemjas kaheksajalakaste, röstitud suhkruhernes, suitsutatud lillkapsakreem ja forellimari

15

SÜTEL GRILLITUD VEISELIHABURGER 

veiselihapihv, käsitöökukkel, Cheddari juust, trühvlimajonees, peekon, röstsibul, roheline salat, tomat, Steakhouse friikartul, BBQ-dipp 

14

JÕULUPART

pardifilee, röstitud mustjuur, Pariisi kartul, 

muskaatkõrvitsatarte tatinmooniseemnetega, tikri-rosina-chutney

17

PEAKOKK SOOVITAB: VEISE TOURNEDOS

veise sisefilee trühvli demi glasekastmega, 

bataadipüree tšilliõliga, pankopaneeringus minilillkapsas

25

LAMMAS 

mahlane lamba rump steak, aroonia demi glace, karamellivõis röstitud broccolini ja šalott, kartuli- ja rohelise herne püree 

20

MAGUS

KOLM ŠOKOLAADI   

 

 

tumeda šokolaadi fondant, karamelli-šokolaadi  panna cotta, valge šokolaadi lumi, granadill 

6,5

LINNUPIIMASUFLEE ehk
„SIIT-SIIT METSAST EI TOHI VÕTTA MITTE ÜKS PIRRU TIKK”  

kondenspiimaga suflee, plahvatav šokolaad, chia-seemned kookospiimas, õuna-arooniageel ja kakaokrõpsud 

8

SNOOBI „RED VELVET” DESSERT 

 

vaarika-sponge, vaarikavaht, mustika-coulislaimi-mascarpone-kreem 

6,5

SORBETIVALIK

vaarika, maasika ja musta sõstra

5

TALVINE SNOOB PLOOM 

 

ploomikompott, hapukoorevaht, ore-šokolaadipuru, keedutaignapuu, lehed ja roheline

7